آدرس: همدان، جاده ملایر ، ایوک

خاک رس بنتونیت خوراکی چیست؟

خاک رس بنتونیت خوراکی چیست؟

بنتونیت خوراکی، نوعی خاک رس است که در مقادیر کم برای انسان قابل‌مصرف و ایمن است. این خاک یکی از ملایم‌ترین انواع خاک رس است.
خاک بنتونیت، که سرشار از مواد معدنی و با منشا آتشفشانی است، می‌تواند در دنیای امروزی که پر از سموم است، به‌عنوان یک درمان جامع در نظر گرفته شود. البته مصرف آن باید حتما با مشورت پزشک انجام شود.
این مقاله از آریا پودر به بررسی فواید مصرف بنتونیت، نحوه استفاده از آن، کاربرد های خاک بنتونیت در صنعت غذا و دارو و همچنین موارد احتیاطی در مصرف بنتونیت می‌پردازد.

مهمترین ویژگی‌های بنتونیت خوراکی

  • بنتونیت خاکی است که مانند اسفنج عمل می‌کند و قادر است تا 40 برابر وزن خود مواد مثبت بار مانند سموم و میکروب‌ها را از دستگاه گوارش جذب کند. چون این خاک قابل هضم نیست، به بدن کمک می‌کند تا این مواد زائد را دفع کند.
  • بنتونیت انرژی‌بخش است! این خاک دارای بار منفی الکترومغناطیسی ذاتی است که به‌ریشه‌های آتشفشانی خود برمی‌گردد. این قدرت به بنتونیت اجازه می‌دهد تا سلول‌ها را با عملکرد و تعادل بهبود یافته تحریک کند و بدن را بازسازی کند. تجدید سلول‌ها به اندام‌ها کمک می‌کند که عملکرد بهتری داشته باشند و بدن خود را بازسازی کند.
  • خاک رس بنتونیت خوراکی خاصیت قلیایی دارد و محیط داخلی بدن را تجدید می‌کند و آن را برای رشد سلول‌های سرطانی نامناسب می‌سازد.
  • پودر بنتونیت همچنین هیدروژن را جذب می‌کند، که به سلول‌ها اجازه می‌دهد اکسیژن بیشتری دریافت کنند!

جذب آلاینده‌های رادیواکتیو:

بنتونیت، آلاینده‌های رادیواکتیو را جذب می‌کند. این خاک برای حذف و ذخیره زباله‌های رادیواکتیو استفاده می‌شود زیرا هر گونه نشت را جذب کرده و از آلودگی بیشتر جلوگیری می‌کند. حتی حیوانات در معرض فاجعه چرنوبیل پس از درمان طولانی مدت با خاک بنتونیت، قابل خوردن شناخته شدند!

6 مورد از فواید مصرف بنتونیت خوراکی برای بدن

6 مورد از فواید مصرف بنتونیت خوراکی برای بدن

به طور کلی بنتونیت در سیستم بدن به‌عنوان یک پاک‌کننده عمل کرده و می‌تواند شرایطی را که معمولاً درمان آنها سخت است، پاکسازی یا درمان کند.

مصرف خاک رس بنتونیت خوراکی فواید زیادی دارد که مهم ترین آن‌ها شامل موارد زیر است:

1. ترمیم سیستم گوارشی:

بنتونیت خوراکی به پاکسازی دستگاه گوارش کمک می‌کند و سموم، باکتری‌های مضر و دیگر ناخالصی‌هایی که ممکن است باعث اختلالات گوارشی شوند را جذب می‌کند. این اثر پاک‌کنندگی می‌تواند به سلامت روده کمک کرده و مشکلاتی مانند نفخ، یبوست یا اسهال را تسکین دهد.

2. دفع سموم:

خاصیت جذب بنتونیت به آن اجازه می‌دهد تا مواد مثبت بار، از جمله سموم و میکروب ها را جذب کرده و آن‌ها را از بدن خارج کند پیش از آن که توسط کبد و کلیه‌ها پردازش شوند. این کار باعث کاهش بار سمّی بدن می‌شود.

3. بهبود عملکرد اندام‌ها:

با حذف سموم به‌طور مؤثرتر، اندام‌های بدن، از جمله کبد، کلیه‌ها و دستگاه گوارشی، عملکرد بهتری دارند که این به سلامت کلی و انرژی بدن کمک می‌کند.

4. افزایش جذب مواد مغذی از غذا:

با پاکسازی سیستم گوارشی ، بنتونیت خوراکی به روده‌ها کمک می‌کند تا مواد مغذی بیشتری از غذا جذب کنند.

5. اکسیژن‌رسانی به سلول‌ها:

خاک رس بنتونیت خوراکی هیدروژن جذب می‌کند که این به سلول‌ها کمک می‌کند تا اکسیژن بیشتری دریافت کنند، که می‌تواند باعث بهبود عملکرد سلولی و افزایش سطح انرژی بدن شود.

6. ویژگی‌های ضدباکتریایی:

برخی مطالعات نشان می‌دهند که بنتونیت خوراکی دارای خاصیت ضدباکتریایی طبیعی است که ممکن است در برخی موارد به‌عنوان جایگزینی برای آنتی‌بیوتیک‌ها عمل کند، به‌ویژه برای مقابله با عفونت‌ها یا عدم تعادل باکتریایی.

بنتونیت خوراکی را چه زمانی باید مصرف کرد؟

بیشتر منابع توصیه می‌کنند که خاک بنتونیت را 30-60 دقیقه قبل از غذا مصرف کنید. دلیل اصلی این است که این خاک بسیار قلیایی است (pH آن بین 8.5 تا 10 است). به طور ایده‌آل، برای هضم غذا، معده باید pH بین 1-2 داشته باشد (به همین دلیل بسیاری از ما از تلخی‌ها یا بتائین HCl استفاده می‌کنیم).

در حالی که ما به قلیاییت در بدن نیاز داریم (برای جلوگیری از سرطان و سایر بیماری‌ها)،pH معده باید در هنگام هضم غذا اسیدی باشد. با این حال، خاک بنتونیت بدن ما را از مواد مغذی غذا محروم نمی‌کند! این خاک به طور انتخابی سموم با بار مثبت را به خود جذب می‌کند. بنابراین، قطعاً می‌توان آن را همراه با غذا مصرف کرد. برخی منابع توصیه می‌کنند که اگر حساسیت غذایی شدید وجود دارد، خاک بنتونیت همراه با غذا مصرف شود تا محیط کمتری خورنده‌ای ایجاد کند.

معرفی کاربردهای بنتونیت خوراکی در صنعت غذا و دارو

در صنعت غذا و دارو، خاک رس بنتونیت خوراکی به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد خود کاربردهای گسترده‌ای دارد:

در فرآورده‌های دارویی:

از آن به عنوان یک ماده جذب‌کننده سموم، در درمان برخی از مشکلات گوارشی و به عنوان یک جزو در داروهای ضد اسید استفاده می‌شود.

در مکمل‌های غذایی:

به عنوان یک سم‌زدای طبیعی در فرمولاسیون مکمل‌های غذایی به کار می‌رود.
در محصولات پوست و مو:

به عنوان یک جزء طبیعی در ماسک‌های صورت و شامپوها برای جذب چربی اضافی و بهبود ظاهر پوست استفاده می‌شود.

موارد احتیاطی در مصرف خاک بنتونیت

• قبل از مصرف بنتونیت، به خصوص اگر دارای بیماری زمینه‌ای هستید یا دارو مصرف می‌کنید، حتماً با پزشک خود مشورت کنید.
• از خرید بنتونیت از منابع معتبر و با کیفیت اطمینان حاصل کنید. بنتونیت‌های صنعتی ممکن است حاوی ناخالصی‌هایی باشند که برای مصرف داخلی مناسب نیستند.
• از مصرف خاک رس بنتونیت خوراکی همراه با داروها خودداری کنید.
• اگرچه احتمال تداخل با مکمل‌های طبیعی کم است، بهتر است خاک بنتونیت را ۳۰-۶۰ دقیقه قبل یا پس از مکمل‌ها مصرف کنید.
• پس از مصرف خاک بنتونیت و آب، ۶۰ دقیقه صبر کنید تا غذا بخورید، تا خاک بنتونیت از معده عبور کرده و کار خود را انجام دهد بدون اینکه تحت تاثیر اسیدیته لازم برای هضم قرار گیرد.

موارد منع مصرف بنتونیت خوراکی و مشورت با پزشک:

• زنان باردار و شیرده باید از مصرف بنتونیت خودداری کنند، مگر اینکه با تأیید پزشک باشد.
• افرادی که به تازگی جراحی دستگاه گوارش انجام داده‌اند یا به بیماری‌های روده‌ای مانند انسداد روده یا بیماری التهابی روده مبتلا هستند، باید قبل از مصرف بنتونیت با پزشک مشورت کنند.
• بیماران مبتلا به نارسایی کلیه باید از مصرف بنتونیت خودداری کنند.

• برخی افراد ممکن است به بنتونیت حساسیت داشته باشند. در صورت بروز هرگونه علائم آلرژیک مانند خارش، قرمزی یا تورم، مصرف را قطع کرده و به پزشک مراجعه کنید.

لیست مقالات مرتبط:

بنتونیت خاک رس چیست؟

تفاوت پودر بنتونیت و کائولن

بنتونیت خوراکی نوعی خاک رس است که به دلیل خاصیت جذب سموم و مواد مضر، برای پاکسازی بدن استفاده می‌شود. این ماده به عنوان یک مکمل طبیعی، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

به طور معمول، بنتونیت را به صورت پودر در آب حل کرده و قبل از غذا مصرف می‌کنند. مقدار مصرف و نحوه مصرف دقیق آن را باید از روی برچسب محصول یا با مشورت پزشک تعیین کرد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


محصولات آریا پودر


آخرین مقالات

جرم مولکولی کربنات کلسیم

جرم مولکولی کربنات کلسیم

خاک رس بنتونیت خوراکی چیست؟

خاک رس بنتونیت خوراکی چیست؟

msds کربنات کلسیم

msds کربنات کلسیم